Tilmeld dig maillisten og få nyheder om opskrifter og designs - 2 gratis strikkeopskrifter om året og rabat på alle varer
Navn:

Mailadresse: • Kvalitetsprøver i garn og/eller stof fremsendes uden forbindende.
  Jeg vejleder gerne med kvalitet og farvevalg. Det er vigtigt at vælge den rigtige farve til en model for at opretholde harmonien. En forkert farve kan ødelægge et ellers smukt design, - den tager i ordets bogstaveligste forstand glød og liv ud af modellen.
 • Enkelte modeller er kun i èn eller to størrelser - normalt findes modellerne dog i størrelserne S, M, L og XL - og flere og flere vil også kunne findes i str. XXL - eller jeg med fornøjelse laver opskrifter og færdigstrik/skræddervarer efter personlige mål.
  Ved bestilling af en vare til fremstilling på værkstedet bedes venligst om et depositum. Leveringstiden er normalt omkring 3 - 6 uger.
 • Der prøves så vidt muligt at lancere 2 kollektioner om året. Kollektionerne genspejler mit arbejde i perioden fra en kollektion til den næste. Kollektionsoverblik kan ses her.
 • Designlinien i strik YPSPIGRA - er en linie med enkle funktionelle designs i et casual snit - ensfarvede eller i flere farver. Hensigten er at opbygge sæt med bluser, cardigans, toppe, nederdele etc.
  Se hele vores udbud af modeller i Designgalleriet og bliv fanget i kreationens spiral.
 • Medlemmer af maillisten er berettiget til en rabat på alle varer. Angående opskrifter vil rabatten blive tilbagebetalt og vedrørende strikvarer og skrædderi bliver rabatten beregnet, når udligningen af kontoen finder sted.

Webmaster og webdesign: domoras - Dorte Møller Rasmussen