Tilmeld dig maillisten og modtag nyheder, rabat og 2 gratis opskrifter om året

Tilmeld E-mail:

Klik på foto for at aktivere slideshow

©domoras
Alt i strik - strikkeopskrifter, håndstrikkede varer, fra skrædderstuen - se kategorierne:

Designstilen er enkel, funktionel med en super pasform. Hvad enten det er til strik-selv eller bestilte designs, er det vigtigt, at det er bæredygtige materialer. Derfor er de færdigstrikkede modeller på bestilling og designs fra skrædderstuen ikke billige.
Jeg tilbyder strikkeopskrifter til et fornøjeligt tidsfordriv med designs genspejlende harmoni og velvære. Der anvendes altid garn i naturmaterialer: uld, merinould, bomuld, hør/bomuld blanding og silke. I opskrifterne er altid angivet garnet anvendt til originalmodellen samt forslag til garnalternativer.
Udover strikkeopskrifter og tilbydes håndstrikkede modeller på bestilling. Udbuddet af færdig strik kan ses her.
Anden beklædning kan bestilles fra mit skrædderværksted. De anvendte stoffer er omhyggelig udvalgt - der bruges kun den bedste kvalitet.
Uldstoffer er hovedsaligt fra Skotland.
Alle anvendte materialer (garn, stoffer og tilbehør) er erhvervet fra bæredygtige og miljøbevidste virksomheder hovedsaligt i Europa. Forarbejdningen af varer fra domoras foregår udelukkende på mit værksted på domicilet.
Kvalitetsprøver i garn og/eller stof fremsendes uden forbindende.
Jeg vejleder gerne med kvalitet og farvevalg. Det er vigtigt at vælge den rigtige farve til en model for at opretholde harmonien. En forkert farve kan ødelægge et ellers smukt design, - den tager i ordets bogstaveligste forstand glød og liv ud af modellen.
Enkelte modeller er kun i èn eller to størrelser - normalt findes modellerne dog i størrelserne S, M, L og XL - og flere og flere vil også kunne findes i str. XXL - eller jeg med fornøjelse laver opskrifter og færdigstrik/skræddervarer efter personlige mål.
Ved bestilling af en vare til fremstilling på værkstedet bedes venligst om et depositum. Leveringstiden er normalt omkring 2 - 12 uger. Yderligere information findes vedrørende den specifikke vare. Nye modeller bliver løbende præsenteret her på hjemmesiden samt sendt ud til medlemmerne på maillisten.
Se hele vores udbud af modeller i Designgalleriet og bliv fanget i kreationens spiral.

Webmaster og webdesign: domoras - Dorte Møller Rasmussen


The subscription form is designed by
SendBlaster