Nyheder om opskrifter og designs - 2 gratis strikkeopskrifter om året og 20 % rabat på alle varer

E-Mail:

YPSPIGRA-linien
Fra syværkstedet
Garn
Færdigstrik - håndstrik
Kollektioner
Strikkeopskrifter
OUTLET
Ebooks - strikkeopskriftshæfter

 • Et smukt design er oftest et enkelt design - siges også af ARMANI.
 • Vi bruger kun materialer af bedste kvalitet. Det være sig både garn og stof.
 • Hos os finder man fornøjeligt tidsfordriv og designs genspejlende en harmonisk livsstil. Udover strikkeopskrifter og garn kan der bestilles håndstrik og anden beklædning fra vores syværksted. Vi har som mål at lancere kollektioner med vore nyeste designs to gange om året, en sommer- og en vinterkollektion.
  Vore opskrifter er udførlige og detaljerede, - og vi leverer gerne garnet.
 • Designlinien i strik YPSPIGRA - er en linie med enkle funktionelle designs i et casual snit - ensfarvede eller i flere farver. Hensigten er at opbygge sæt med bluser, cardigans, toppe, nederdele etc.
  Se hele vores udbud af modeller i Designgalleriet og bliv fanget i kreationens spiral.
 • Kvalitetsprøver i garn og/eller stof fremsendes uden forbindende.
  Jeg vejleder gerne med kvalitet og farvevalg. Det er vigtigt at vælge den rigtige farve til en model for at opretholde harmonien. En forkert farve kan ødelægge et ellers smukt design, - den tager i ordets bogstaveligste forstand glød og liv ud af modellen.
 • Enkelte modeller er kun i èn eller to størrelser - normalt findes modellerne dog i størrelserne S, M, L og XL - og flere og flere vil også kunne findes i str. XXL - eller vi med fornøjelse laver opskrifter og færdigstrik efter personlige mål.
  Ved bestilling af en vare til fremstilling på vores værksted beder vi venligst om et depositum. Leveringstiden er normalt omkring 3 - 5 uger.
 • Medlemmer af maillisten få refunderet 20 % på alle vore varer.

Webmaster og webdesign: domoras - Dorte Møller Rasmussen